при мен свети постоянно и на диагностиката два пъти вече чистят грешката което помага за около 2-3 км най-много но така и не казаха какво точно и има....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лампичката за airbeg-a не свети?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rankovtsv Покажи съобщениепри мен свети постоянно и на диагностиката два пъти вече чистят грешката което помага за около 2-3 км най-много но така и не казаха какво точно и има....
Най-вероятно е от лентов кабел или кофти букси. Отиди на друга диагностика където ще локализират проблема от къде е, съответно и да го отстранят.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
И аз имах проблем с несветеща червената лампа.Оказа се че е имало грешка в централата,в следствие на това някой не толкова умело беше отрязал диода от платката.Вече не се сещам със сигурност, но мисля че е 3 мм,най обикновен светодиод.Запоих си нов и вече светеше постоянно.После малко ремонт на централата и всичко проработи.Иначе при диагностика изписваше че има проблем и с тъблото.Така че провери какво става със светодиода и тогава сваляй централата за ремонт или подмяна
Comment
Comment